Qui peut m'aider à traduire ce texte en néerlandais en français

ilala56 Messages postés 1 Date d'inscription mardi 7 janvier 2014 Statut Membre Dernière intervention 7 janvier 2014 - 7 janv. 2014 à 16:47
C'est un texte que nous avons reçu à l'école mais même avec les traducteurs qu'on peut retrouver sur le net pas moyen de traduire cela:

De Belgen zijn verleden jaar iets minder dikwijls met vakantie gegaan dan twee jaar geleden. In totaal trokken de Belgen er ruim 19 miljoen maar op uit. Dat was een daling van ruim een half maal. Dat blijkt uit de gegevens van het Instituut voor Recreatie en toerisme. Ondanks de vermindering van het aanta vakanties werd er steeds uitgegeven. Twee jaar geleden gaf de Belgische toerist in totaal nog meer 7 miljard euro uit, maar vorig jaar was dat al een half miljard euro meer. Verder blijkt dat de Belgen steeds vaker voor een vakantier in het buitenland kiezen. Frankrijk en Spanje bsijven de ranglijdt van meest populaire bestemmingen aanvoeren voor Italië. Duitsland steeg van de zevende naar de vierde plaats. Ons land, de kust en de Ardennen, is voornamelijk in trek voor korere vakenties.
A voir également: